Notify Message
Manakeep 728x90
Roster
Avatar

Dass0n

Rank: Member
Online: over 3 years ago
Joined: Apr 12, 2015
Country: Sweden
City: Stockholm
Connect:
About:
Dass0n har varit en lycklig medlem i Kompisklanen sedan våren 2015. Efter många år av ensamhet ute på Battle.nets ödsliga vidder stötte han av en slump på information från ledningscentralen. De berättade om en samling människor med enhetlig vision. Där fanns stora förhoppningar om framtiden och en vilja till gemenskap. Det tändes ett hopp i Dass0ns stilla sinne och han fattade ett av de bästa besluten i sitt liv, att lämna in en ansökan om att bli en [Kompis].

Nu är han aldrig längre ensam utan har alltid kompisar vid sin sida, både ingame och utanför. Det är även Dass0ns stora ynnest att få kommentera flera av de strapatser som Sveriges bästa klan ger sig därhän i, i sanning en stor ära.

Men om jag inte ska skriva om mig själv i tredjeperson en sväng;
Utanför internet heter jag Anton Emanuelsson Vretander och sysslar med diverse media-relaterade saker om dagarna. Huvudsakligen innebär det att jag är programledare på Sveriges Radio, där jag för tillfället sänder programmet "Vaken med P3 och P4" titt som tätt. Så om du lyssnar på nattradio är det inte omöjligt att jag haft äran att underhålla dig där!

Rent geografiskt kommer jag ursprungligen från Östergötland, den lilla bruksbygden Gusum ("känd" för sina blixtlås) men har förhållande nyligen flyttat till hufvudstaden för att söka lyckan.