Notify Message
News
ColdOn / Jun 09, 2018
År 2014 grundade jag och Emil Åberg Kompisklanen med syftet att främja svensk Starcraft 2. Genom åren har klanens organisation utvecklats enormt, samtidigt som medlemsantalet ökat massivt. Att driva en sådan omfattande verksamhet kräver dock ett gediget och regelbundet engagemang - något som är såväl stimulerande som tidskrävande. Livet har kommit i vägen och både jag och Emil känner att vi varken har tiden eller engagemanget som krävs för att driva Kompisklanen i positiv riktning längre.

Vi har tagit det otroligt svåra och emotionella beslutet om att avgå från våra ledarposter. Kompisklanen är en verksamhet som både förtjänar och behöver en arbetskraftig, kreativ och engagerad ledningsgrupp - något vi tyvärr inte kan bidra verksamheten med. Ledningscentralen kommer från och med idag bestå av tre väl utvalda individer med hänsyn till
kompetens och tidigare engagemang inom verksamhetens ramar: Robert Elfström, Tobias Carneteg och Sam Elfqvist. Vi är starkt övertygade om att den nya ledningscentralen kommer att bidra till en explosionsartad och gynnsam renässans för verksamheten.

Vidare vill vi understryka att avgången inte grundar sig på någon form av konflikter eller meningsskiljaktigheter. Det handlar uteslutande om verksamhetens bästa. Både jag och Emil kommer fortfarande vara medlemmar i Kompisklanen - men vi avsäger oss allt ansvar.

Avslutningsvis vill både jag och Emil uttrycka ett stort tack för tiden i ledningscentralen, och inte minst för det förtroendet och det positiva och respektfulla bemötandet vi fått av er medlemmar. Resan bakom ratten har varit otroligt utvecklande och stimulerande. Den sociala dimensionen är enligt oss verksamhetens mest betydelsefulla kärna - alla starka band som knutits under åren är fullkomligt ovärderliga. Tillsammans utgör vi den mest omfattande SC2-klanen i svensk E-sportshistoria - något vi kan vara otroligt stolta över. Och resan är inte över än.

Må Chalmanns heliga ljus visa er vägen.

We Never Lose. Either We Win, or We Learn.

~ Tack

__________________________________

Är ni intresserade av att engagera er i Kompisklanens utveckling? Hör av er till Robert Elfström och berätta om hur ni kan bidra.

Mötet den 10 juni på Discord är inställt.
ColdOn / Dec 27, 2017

För ett par veckor sedan ingick STHLM E-sport och Kompisklanen ett samarbete i syfte att stödja Musikhjälpens humanitära årliga engagemang. Bakom styrspakarna av detta projekt stod E-sports-koordinatorn Robert ”Robzki” Elfström, och kompiskaptenen Sam ”WAWWSamet” Elfqvist. Texten nedan är titulerad ”Med tårar i ögonen” och utgör en sammanfattning av Robzkis tankar kring Kompisklanens insats i projektet. Vidare uttrycker Esports-koordinatorn sina visioner inför det kommande året.

_____________________________________________________________________________________

Med tårar i ögonen


Det var tre veckor kvar tills vi inom STHLM e-sport skulle anordna våran årliga streamhjälp e-sporten för musikhjälpen.
Tanken var att vi skulle streama 24/7, jag hade till och med tagit ledigt från mitt heltidsjobb för att se till att vi kunde streama så mycket som möjligt.

Vi hade några få luckor kvar på kvällstid så jag såg till att boka upp ett pass för KompisKlanen. Tisdagen skulle KompisKlanen få visa upp sig i hela fyra timmar. Jag skrev till WAWWSammet på Facebook och berättade upplägget. Han vart genast intresserad så han tog till Klanen för att börja bygga idéer för hur streamen skulle se ut.

Medan WAWWSammet brainstormade med andra Kompisarna så satt jag med planeringen över hela veckan, jag avslutade med att styra ihop lite grafik för streamen som KompisKlanen skulle köra.

Tisdagen den 12:e December kl 20:00 tog KompisKlanen över spakarna. När KompisKlanen tog över streamen hade STHLM e-sports bössa för musikhjälpen skrapat ihop blygsamma 541kr. Streamen kommer igång, WAWSammet inleder streamen med sin sammetslena röst, där han presenterar sig själv och pratar om Kompisklanens koncept och historik.

Först ut från KompisKlanen är Potatis som visar upp StarCraft 2 från grunden och lär nybörjare det grundläggande som krävs för att börja med StarCraft 2. Han berättar om vad man ser, vad man ska göra och hur man kommer igång. Han går igenom en kort grund för dom tre olika raserna. Han visar även upp Warchesten för IEM Katowice 2018 (Vi ses väl där? ;) )

Därefter så fortsätter streamen med lite #KompisFighting där spelare från klanen möter varandra i träningskamper för att träna upp sina skills samtidigt som dom visar upp KompisKlanen från vår vackraste sida när vi ställer upp för människor i nöd.

Sen visar KompisKlanen upp Archon mode hövdingen Maggi joinar streamen, pengarna rullar in en stup i kvarten under Kompisklanens stream. Från 541kr har vi nått en topp-notering på 1200. Men det slutar inte där, en efter en så rullar donationerna in. När KompisKlanen avslutar streamen ca 00:00 på tisdagskvällen så har vi bidragit med nästan hela 5000kr enbart under sin stream!

Jag loggar in på onsdagsmorgonen för att kika på hur mycket vi(STHLM e-sport) samlat in, jag klickar mig in på e-sport bössan och blir helt tårögd... jag ser att bössan har nått upp till hela 5400kr och detta enbart på grund av KompisKlanens engagemang. KompisKlanen är ju mer än bara ett glatt gäng som gillar att spela StarCraft 2, och med denna stream så tycker jag verkligen att vi visar att vi ställer upp för människor i vått och torrt.

Vi kommer att fortsätta resan i 2018 med lite mer engagemang för sociala samarbeten, vi kommer några stycken att resa ner till IEM Katowice, jag(Robzki) kommer tillsammans med STHLM e-sport, Blizzard och även DreamHack försöka få igång lite roliga turneringar inom StarCraft 2, jag brinner för spelet och jag brinner för KompisKlanen så 2018 kommer bli ett väldigt spännande år för oss alla. Närmast 2018 så har vi ju WCS-deltävlingen som går av stapeln i Leipzig så jag rekommenderar alla Kompisar i Stockholmsområdet att ta sig till Kappa Bar på Sveavägen där jag kommer hitta på lite StarCraft 2 skoj!

Efter all denna vägg av text så vill jag passa på att önska alla Kompisar även dom nytillkommna(vi kommer att bli fler) ett gott nytt år, jag ser verkligen fram emot 2018 och jag hoppas ni gör detsamma!

Always remember, We never lose, either we win or we learn!

Text: Robzki och ColdOn
ColdOn / Jul 04, 2017


Efter en lång och välförtjänt paus ringer nu stridsklockorna ännu en gång i syfte att samla klanens tävlingsinriktade spelare. Säsong 9 av Alpha SC2 Team League står på vår tröskel – en arena där Europas bästa lag mäter sin kaliber. Förra säsongen var den mest framgångsrika i Kompisklanens historia då KompisAkademin lyckades slå sig ur gruppspelet som etta med imponerande statistik. Resan tog slut i samband med första slutspelsmatchen men placeringen är helt klart imponerande då akademin huvudsakligen fokuserar på glädje och stimulans, dvs. upplevelsemål snarare än resultatmål. Den provisoriska kaptenen, James ”Legobiten” Lund, gjorde följande uttalande: ”Även om det aldrig riktigt var målet så känns det såklart väldigt roligt […] det visar vilken potential spelarna i akademin har”. Legobiten fortsätter med att peka på anledningarna till att Akademin lyckades ta sig till slutspelet: ”Vi kom långt för att vi har fått in många nya spelare i Akademin och tillsammans med oss gamla har det aldrig varit svårt att få ihop ett spelvilligt lag”.

Vidare visade spelarna i det högpresterande Kompislaget upp enorm skicklighet i Non Pro-Divisionen genom att slå sig ur gruppspelet på tredje plats, med 24 europeiska lag under sig. Slutspelet började bra med en övertygande vinst mot Ukrainian Team men slarv i kvartsfinalen resulterade i en 2-3 förlust mot ECVisualize och Kompislaget blev eliminerade ur säsong 8 av Alpha SC2 Team League. Kapten Alexander ”Lovecrit” Lindström visar, till skillnad från Legobiten, en mer kritisk inställning: ”Lagets prestation i Alpha var inget mer än godkänd. Vi siktade högre men nådde tyvärr inte ända fram. Det beror på att laget är så varierat i skicklighetsnivå och att spelarnas individuella form varierar enormt från match till match”. Trots detta ser Lovecrit positivt på framtiden: ”Framtiden ser ljus ut för Kompislaget. Vi har många aktiva spelare som vill ta sitt spel till nästa nivå […] Kompislaget är ett lag som bör respekteras, även av eliten.”

Efter säsong 8 av Alpha SC2 Team League tog både laget och akademin en lång paus i väntan på säsong 9. Nu är det dags igen och många justeringar har gjorts inför kommande säsong. KompisAkademin kommer att fortsätta utveckla sina kunskaper i Amatör-divisionen medan Kompislaget kommer att beträda okänd mark genom att tävla i både Non-Pro och Pro-divisionen av Alpha SC2 Team League. En anledning till detta är att Kompislagets spelarstab har expanderat i kombination med att många spelare blivit skickligare. De högst rankade spelarna i Kompislaget kommer därför att mäta sin Starcraft 2 – kompetens mot några av Europas bästa spelare.

Vidare har kaptensrollerna genomgått en enorm omdaningsprocess. Då Vilhelm ”ThePotato” Dinevik var tvungen att stiga åt sidan pga. studier fick Legobiten agera provisorisk kapten för Akademin under föregående säsong. Nu är ThePotato tillbaka och beslut har tagits om att bilda en kaptensduo med ThePotato och Legobiten som tillsammans kommer att driva Akademin framåt. Vidare kommer Alexander ”Lovecrit” Lindström att avgå som kapten för KompisLaget i syfte att kunna fokusera all sin energi på att utveckla sin Starcraft 2 – kompetens. Han tog av sig kaptensbindeln med följande uttalande: ”Det känns riktigt bra då Kompislaget presterat sin bästa säsong hittills inom den Europeiska Starcraft 2 – scenen […] vi visade de övriga Europeiska lagen att vi utan tvekan har en plats bredvid dem”. Trots att Lovecrit avgår som kapten kommer han fortsätta representera Kompislaget i Alpha SC2 Team League: ”Jag kommer absolut att fortsätta tävla för Kompislaget. Kommer lägga all fokus på SC2 nu för att bli så bra jag bara kan vara och sätta avtryck i Pro-divisionen av Alpha.” Vi i ledningscentralen vill tacka Lovecrit för hans enastående insats som kapten under säsong 8 av den europeiska ligan.

Efter en diskussion i ledningscentralen valdes den karismatiske Sam ”WAWWSamet” Elfqvist som ersättare. Ledningscentralen motiverar valet på följande sätt: ”Sam är en veteran som varit med i Kompisklanen sedan urminnes tider. Med sitt stora engagemang och en oerhört iögonfallande patriotism har Sam representerat klanen i flertalet Clan Wars sedan laget grundades. Med sin otroliga analytiska förmåga och sin auktoritära ledarstil är vi övertygade om att Sam kommer driva Kompislaget i positiv riktning.” Även Lovecrit uttalade sig på följande sätt: ”Sam är en riktigt duktig analytiker som kan hjälpa laget att nå högre”. Den nya kaptenen är oerhört motiverad till att ta laget till nya höjder, i samband med kaptensbytet uttryckte sig Sam med följande formuleringar: ”Det känns väldigt kul och ärofyllt […] jag tror vi har goda chanser att vinna Non Pro-divisionen […] i Pro tror jag att det kommer bli svårare, men vi har bra spelare som kan ta kartor från de bästa […] jag tror det finns goda chanser att ge flera av lagen en match att minnas […]. Genom att fokusera på att ha roligt kommer vi kunna generera bättre motivation för spelarna vilket i slutändan bör leda till vinst […]”. Förväntningarna är stora på Sam men vi är övertygade att han har de kvalitéer som krävs för att kunna driva Sveriges bästa Starcraft 2-lag framåt.

Redan denna vecka är det dags för gruppspel i Alpha SC2 Team League och våra spelare gör sig redo att representera klanen i den Europeiska arenan. Matcherna kommer att streamas och castas varje vecka på Kompisklanens twitchkanal: https://www.twitch.tv/kompisklanen, med Markus ”ColdOn” Luczak, Emil ”Zergathul” Åberg och Anton ”DassOn” Vretander bakom mickarna. Låt kampen mellan de bästa Europeiska klanerna börja – vi är redo.

Må Chalmanns heliga ljus visa oss vägen.

~We Never Lose

Text: ColdOn
Bild: Zergathul

ColdOn / Apr 12, 2017


Efter två månader fyllda av många hektiska och lärorika matcher har det högpresterande Kompislaget lyckats slå sig in till slutspelet i Masters Non-Pro Divisionen av Alpha SC2 Team League. Med en oerhört imponerande statistik på 22-7, och endast två matchförluster, tog sig Kompislaget ut som trea ur gruppspelet med 24 europeiska lag under sig.

Efter det senaste inlägget då Kompislaget drog sin första förlust i ligan med 2-3 mot Galactic Gaming, lyckades våra spelare återhämta sig från askan likt en fenixfågel och ta hem majoriteten av de resterande matcherna. Både Hasu Players från Ryssland, och Houkago Tea Team Ni från det slaviska området röjdes åt sidan innan de otroligt respektingivande REGENERATE satte stopp för framfarten med 2-3. Den sista matchen i gruppspelet bekämpades under stor press mot de omtalade Mind of the PheeniX – en match som tack vare goda förberedelser slutade med en övertygande vinst (3-0) för Kompislaget. Efter dessa prestationer uttalade sig kapten Alexander ”Lovecrit” Lindström på följande sätt: ”Efter att ha förlorat matchen mot Galactic Gaming analyserade vi våra misstag i syfte att aldrig låta samma sak hända igen. Det gav effekt då följden blev 6-1 i statistik de följande två matcherna. Att vi sedan förlorade mot REGENERATE handlade snarare om att motståndarna var bättre – och trots att de vann så lämnade de matchen med en blåtira då resultatet blev 2-3.”

Med gruppspelet bakom oss står nu slutspelet på vår tröskel – en arena där de 16 bästa lagen i divisionen kommer att göra upp om de prestigefyllda platserna på toppen av berget. Efter en granskning av stegen kan vi konstatera att våra första motståndare är det ukrainska laget Ukrainian Team – ett lag som har ett otroligt brett utbud av spelare. Trots att de tog sig ur gruppspelen med en svag statistik på 17-14 bör motståndet respekteras. Lovecrit uttalade sig dock väldigt självsäkert kring det kommande mötet: ”Det känns bra, Ukrainian Team gick ur sin grupp med nöd och näppe. Utöver detta har vi lyckats identifiera deras akilleshäl – något jag, av uppenbara skäl, väljer att inte uttala mig om offentligt förrän matchen är över.” Trots ett stort självförtroende från kaptenens sida får vi inte glömma att en förlust sätter stopp för Kompislagets existens i ligan. Motståndet blir svårare och svårare och det innebär att laget måste hålla en högre nivå än någonsin. Vi gick in med målet att spetsa ner Kompisflaggan högst upp på berget och vi ska göra allt i vår makt för att nå dit – både för oss själva, och för Sverige.

Matchen mot Ukrainian Team i Ro16 spelas redan ikväll klockan 20.00 och kommer att streamas på Kompisklanens twitchkanal: https://www.twitch.tv/kompisklanen. Casters för kvällen är Markus ”ColdOn” Luczak och Emil ”Zergathul” Åberg. Programledare är Anton ”DassOn” Vretander.

Chalmanns heliga ljus omge oss ikväll.

~ We Never Lose
ColdOn / Mar 26, 2017


Idén har diskuterats många gånger vid olika tillfällen – både i ledningscentralen och inom KompisFoU. Tanken att låta alla Kompisar, oavsett ambitions- eller aktivitetsnivå, deltaga i en omfattande intern liga. Tidigare i veckan presenterade Erik "Tjazhi" Pilerot en potentiell modell för ledningscentralen. Efter flera diskussioner, reflektioner och justeringar vill vi stolt presentera säsong 1 av den efterlängtade KompisLigan.

Ligan kommer att sätta igång måndagen den 3e april och hålla på till 28e maj då vinnarna av varje grupp koras. Klicka på http://kompisklanen.se/pages/KL för att se grupperna och regelboken.
ColdOn / Mar 12, 2017


Igår utspelade sig Kompislagets fjärde match i Masters Non-Pro Divisionen av Alpha SC2 Team League. Efter att ha vunnit föregående matcher mot Finland, Tyskland och Bulgarien stötte segertåget tillslut på ett tufft motstånd i form av det europeiska laget Galactic Gaming som, precis som oss, har målet att ta över universum. Ett långt Clan War med många spektakulära matcher resulterade i en förlust med 3-2 för Kompislaget.

I den inledande matchen skickade Kompislaget fram den rutinerade och obesegrade Joakim ”Sluskis” Gunnarsson (Z) mot Galactic Gamings Valy (T) på King Sejong Station. Det märktes att Sluskis hade en tydlig idé kring vad han skulle göra redan innan matchen, beroende på vilken ras han mötte. Med bra scouting och en väl genomförd Baneling Bust lyckades vår Zerg stänga ner Terranen innan Double Stim Droppen kunde genomföras, och Kompislaget tog ledningen med 1-0.

Andra matchen utspelade sig på Coda mellan Kompislagets Lukas ”TheDounat” Flodmark (P) och Galactic Gamings Gavibear (Z). Detta var TheDounat debutmatch då han tidigare ej fått möjlighet att spela av olika anledningar – dels då han ej kunnat deltaga tidigare, dels för att han fått fjärde kartan i föregående Clan Wars. Vår Protoss inledde matchen starkt med en framgångsrik 2-base push som resulterade i att Zergens tredje Hatch föll. På en bana som Coda lyckades Zergen dock sätta stopp för TheDounats framfart mellan tredje och natural och matchen blev utdragen till late game. Med bra Mutalisk och Zergling harrasement drog sig Zergen tillbaka in i matchen och kvitterade till 1-1.

Den tredje mappen var Cactus Valley och nu var det dags för kaptenen, Alexander ”Lovecrit” Lindström (P) att ställa sig mot Galactic Gamings Antiva (P) i en mirror matchup. Vi vet sedan tidigare att Lovecrit är bekväm i matchupen och han gjorde oss inte besvikna när han fullkomligt decimerade Antiva med en stark 2-base Immortal push. Väl placerade Force Fields och kontinuerliga Warp-ins gjorde Lovecrits push stark nog att fälla Antivas natural – vilket motståndaren rent ekonomiskt inte kunde återhämta sig från. En desperat allin genererades från Antiva som blev kluven i två delar vid Lovecrits natural och resultatet blev 2-1 till Kompislaget.

I den fjärde matchen gick Kompislagets veteran, Sam ”Samet” Elfqvist (P) upp mot Galactic Gamings Nat (Z) på den enorma banan Frost. Samet försökte sig på en hidden Dark Shrine som lyckades reducera Nats worker-count drastiskt men detta kompenserades med multi-pronged zergling harassement och båda spelares ekonomier tog stryk. Matchen planade ut lite tills Nats +2 melee upgrade kickade in vilket genererade en maxout av Lings, Hydras och Banelings. Med en väl placerad Lurker i Samets tredje och den nyligen modifierade hydran i fronten lyckades Nat bryta Samets försvar och kvittera matchen till 2-2.

Acematchen utspelade sig på Frozen Temple och Kompislaget valde att skicka fram kapten Lovecrit (P) i hopp om att ta hem vinsten. Galactic Gaming valde å andra sidan att skicka fram Nat (Z), som redan var varm i kläderna efter matchen mot Samet. Lovecrit strävade efter att genomföra en cheese, som oturligt nog scoutades av Nat. Detta ledde till att kaptenens maskineri havererade och Lovecrit blev tvungen att gå in i en pragmatisk spelstil i allvarets hetta. Efter att Nat lyckades fälla Lovecrits Double-Archon-Warp Prism-Harassement kunde vi känna hur skeppet sakta började sjunka. Kaptenen gjorde dock allt i sin makt för att vinna matchen och slog till med en stark push i samband med att +1 attack kickade. Attacken såg ut att bli otroligt framgångsrik efter den inledande fasen, men +2 attack banelings rullade rätt över Lovecrits armé. Samtidigt genomfördes en massiv Zergling-Harassement i kaptenens tredje vilket ledde till en otroligt stark kontring från Nat då Lovecrit inte hade resurserna att försvara sig. Resultatet blev 3-2 till Galactic Gaming.

Kort efter förlusten genomfördes en intervju med kapten Lovecrit som uttalade sig på följande sätt: ”Det känns inte bra. Detta är en match som vi bör vinna.” Vidare menar Lovecrit att förlusten dels berodde på bristande tävlingsnerver, dels på svaga förberedelser när det kommer till map-specifik träning. Även lagets inställning pekades ut som en bidragande faktor: ”Vi gick nog in med lite mindre respekt än vad vi gjort under föregående matcher då vi tidigare dominerat motståndare av högre kaliber.” Avslutningsvis höjer kaptenen hakan med följande uttalande: ”Jag är säker på att vi kommer vinna nästa veckas Clan War. Vi har fått ett Wake-Up-Call och insett att vi inte är oövervinnliga. Nu väntar en tuff träningsvecka där vi kommer fokusera på våra brister i hopp om att komma tillbaka större och starkare än någonsin. We never lose, either we win, or we learn, eller hur?”

Nästa vecka möter vi Hasu Players som ligger sjua i gruppen. Trots detta är Kompislaget nu medvetna om att ingen motståndare bör underskattas. Med små justeringar hoppas vi från ledningscentralen att laget reser sig upp och visar den Europeiska Starcraft 2 – scenen vilken kaliber de faktiskt besitter. Gårdagens match ger inte en rättvis bild av Kompislagets potential.

För er som missade matchen: YouTube - "11/3 Kompis vs Galactic Gaming"

Chalmanns helighet ge oss styrka.

~ We Never Lose.

Text: ColdOn
Bild: Zergathul

ColdOn / Mar 10, 2017


Den 3-5 mars åkte en skara kompisar ner till Katowice för att agera åskådare under Intel Extreme Masters 2017. Den prestigefyllda tävlingen utspelade sig på storslagna och iögonfallande Spodek arena, med kapacitet för 10 000 människor. Efter en smidig flygresa och en välbehövlig lunch checkade kompisarna in på sina hotell för att i nästa skede ta sig an den enorma kö av esportsfanatiker som bildats utanför arenan. Efter cirka 3 timmars köande kunde vi äntligen ta del av världens mest spektakulära och inspirerande Starcraft 2 – matcher. Första dagen avslutades till musiken och ljuset av Katowices, något galna, nattliv.

Andra dagen inleddes med en stadig frukost för att sedan ännu en gång ta plats i den enorma kön. Med gott sällskap, solen högt upp på himlen och en enorm skärm som visade CS-matcherna, kunde vi ändå övervinna den långa väntetiden. Flera polska TV-kanaler attraherades till kompiströjorna som färgade den långa kön - och Robert "Robzki" Elfström gjorde ett fenomenalt jobb bakom micken. Efter en lång dag av Counter Strike, Starcraft 2, spelarfoton, food truck-mat och mycket annat, var det dags för en välbehövlig middag och en sista skål i Chalmanns ära.

Jag talar nog inte för mig själv när jag säger att hemresan präglades av en paradoxal känsla. Man kunde både känna glädje och till viss del besvikelse över resans händelser. En enorm glädje över att ha skådat Starcraft 2 – scenens största stjärnor. Ha besökt ett underbart land så som Polen. Umgåtts med nära och kära kompisar hela helgen. Men samtidigt en besvikelse över det faktum att en stor del av dagarna gick åt att köa till de bravader vi hade sett fram emot så mycket. Vi kan dock vända på myntet och se den enorma folksamlingen som något väldigt positivt – för esporten och kompisklanen. Att se denna enorma massa människor dela samma intresse som oss, och att se denna genuina esportskultur växa så explosionsartat är otroligt glädjande. Med små justeringar kommer nästa års Intel Extreme Masters i Katowice att bli årets höjdpunkt för ditresande kompisar – det är vi övertygade om.

Chalmann vara med oss.

Na Zdrowie!
ColdOn / Mar 02, 2017


Imorgon är det äntligen dags för Kompisklanen att resa till Spodek arena i Katowice och beskåda det otroligt slagkraftiga och prestigefyllda Intel Extreme Masters 2017. En stor skara kompisar har investerat i flygbiljetter för att ta sig till den polska staden och se världens mest högkvalitativa Starcraft 2 – matcher.

Vi har stora förhoppningar och är övertygade om att vistelsen kommer vara både utvecklande och stimulerande. Ett sekundärt syfte med resan är självfallet att göra reklam för Kompisklanen och visa oss rent fysiskt ute på den europeiska scenen – och Polen är en perfekt plats för detta. Med världens kanske mest Esports-fanatiska publik hoppas vi kunna skapa ett minne för livet.

En Go Pro-kamera är självfallet nedpackad i syfte att dokumentera resan så att ni kompisar som observerar IEM hemifrån kan få vara med om upplevelsen.

Håll ställningarna på hemmaplan medan vi är borta!

Chalmann vara med oss.

~We Never Lose

Text: ColdOn
Bild: Zergathul