Notify Message
Mume1
Information

Kompisklanens historia är lång, händelserik och på tok för abstrakt för att beskrivas i generella termer. Utifrån detta faktum görs endast en enkel redogörelse kring klanens skapelse.

http://i.imgur.com/INuOjFqm.png
Charlie III och He-Man innan deras vägar korsades och deras gattai ägde rum.

I samband med StarCraft II: Wings of Liberty - Patch 2.0.4 blev det möjligt för spelare, vars önskan var att socialisera i större grupper, att skapa klaner. Under denna tid spelade Myxomatosis och ColdOn aktivt tillsammans för att komma upp i 2v2 Master league, vilket tyvärr inte gick som önskat. Myxomatosis bestämde sig då för att skapa en tvåmannaklan för att stärka sammanhållningen i tvåmannateamet - en klan som kom att kallas KalasKompisarna. Klanens ikon blev, efter en hetsk diskussion mellan ColdOn och Myxomatosis, den mäktigaste människan i universum - He-Man. Klanens theme-song blev, och är än idag, “HEYEAYEA”. Trots denna förändring uppnådde inte Myxomatosis och ColdOn några större framgångar på stegen vilket ledde till att Myxomatosis gick offline under en lång period. Klanen började sakta men säkert förmultna, och efter ett tag fanns det bara ruiner kvar av dess forna form.

ColdOn fortsatte sin resa på egen hand på 1v1 laddern i hopp om att komma in i Diamond League. En regnig dag i oktober mötte ColdOn en Zergspelare på Platinum laddern som körde över honom totalt på Yeonsu LE. Denna Zergspelare var Zergathul, som så småning om blev inviterad till klanen - dels för de skills han hade, dels för att hans personlighet spred gnistor runtomkring sig. Dessa gnistor var något som klanen behövde, och i samband med Zergathuls rekrytering skedde en nytändning i KalasKompisarna. Den klan som under en lång period endast bestod av död, förintelse och många ensamma kvällar för ColdOn genomgick en renässans, en pånyttfödelse, med nya mål och nya förutsättningar. Klanens ikon, He-man, hamnade i samband med denna rekrytering i fight med Zergathuls systers franska bulldog, Charlie III. Denna kollision ledde till en oplanerad Gattai (fusion), så stark att marken sprack och himlen började gråta, men framförallt… till skapelsen av den mäktigaste Gud som någonsin existerat - Chalmann. Denna mäktiga, övernaturliga kraft blev KalasKompisarnas nya ikon och ledstjärna.

http://i.imgur.com/VC524tvb.png
Chalmann efter gattai mellan Charlie III och He-Man.

Idag, 11 månader senare och efter många skålar Tom Kha Gai, ser framtiden ljusare ut än någonsin för KalasKompisarna. Med två KalasCuper bakom sig, nya medlemmar och clanwars i kikaren är klanen redo att anta nya utmaningar.

- ColdOn, mars 2015


Är du intresserad av att gå med i vår gemenskap så är du mycket välkommen till att ansöka om medlemskap genom att trycka på "Apply" uppe till höger och följa stegen som beskrivs. Vill du veta mer om våra regler så läs gärna i "Chalmann's Law" som du finner under "Om oss" och "Chalmann's Law"